Cégünknél a premium névjegyek megrendelői kiemelt figyelemben részesülnek; a névjegy, illetve annak saját arculatba való illeszkedésének tervezése művészeti vezetés mellett zajlik, többszöri konzultáció mellett. Az elkészült névjegykártyák ötvöznek számos felületnemesítési technológiát, mely tovább fokozza a luxusélményt.

Ha te is ilyen névjegykártyát szeretnél, csak töltsd ki
a kérdőívünket és egy lépéssel közelebb
is kerültél a megoldáshoz.

PREMIUM névjegykártyákhoz
töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket!

PRÉMIUM NÉVJEGYEK Különleges, kimagasló vizuális élmény!

Neked ajánljuk, ha szereted a tapintható igényességet. Extra minőségű, kreatív és színes papírválaszték az egyik fő jellemzője, mely a legfinomabb, sokszor kis szériás mennyiségekben rendelhető kézműves, illetve művészi igényű alapanyagokat foglalja magában. A nyomtatási lehetőségek itt már kiszélesednek. Felületén hordozhatja az exkluzív, illetve basic kártya tulajdonságait (papíralapanyag), viszont egyszerre több nyomdai eljárás is érvényesülhet egy felületen, mint például dombornyomás és/vagy prégelés illetve stancolás.

PREMIUM névjegykártyákhoz
töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket!

Prégelés

Présfóliás nyomásként vagy fólianyomásként érdeklődj felőle. A prégelés során a felületre egy adott minta / klisé/ alapján egy választott fóliaszínt nyomunk, ezzel egy fényes felületet hozzunk létre a papír egy részén, amely ragyogó megjelenést kölcsönöz.
Fontos:Ha vastagabb papírt szeretnél és a szokásostól eltérő fóliaszínt, konzultálj velünk.

Vakdombor

A vakdombort általában vastagabb papírra készítjük, például szendvicskártyára vagy kartonra. A nyomat a papír másik oldalán nem domborodik ki

Tipp:Szendvicskártyáknál a sima dombornyomás helyett választhatod.

Dombornyomás

Az eljárás során egy rézvéset segítségével a kívánt mintát a papírra préseljük, ami így kiemelkedik a felületből. Dombornyomással visszafogott, mégis izgalmas és elegáns hatást lehet elérni, ami ebből adódóan exkluzív és prémium névjegykártyáink visszatérő eleme.
Tipp:Szendvicskártyánál helyettesítsd vakdombor nyomattal
Fontos:A dombornyomás míg a papír egyik oldalán kidomborodik, addig a másik oldalán homorú lesz! Szendvicskártyánál nem alkalmazható.

NFC technológia

Premium szolgáltatásunk keretein belül lehetőség nyílik különleges eljárások kombinációjára. Szendvicskártyáinkba lehetőség van NFC chip beültetésére, melynek segítségével több információt adhatsz egyetlen névjegy átadásával, mint egy chip nélküli kártya. A bonyolultabb technológia kifinomultabb tervezést igényel, így kérd szakértői véleményünket.

Szendvics kártya

Ha ezzel mutatkozol be, biztos lehetsz benne, hogy a reakció néma csend és elismerő bólogatás lesz. Köszönhetően a tökéletes ragasztásnak és a precíz vágásnak a kártya olyan, mintha sohasem állt volna külön darabokból. A külső és belső papírokat nálunk tetszés szerint válogathatod össze. Te magad is szerkeszthetsz világos fedőpapír alapú szendvicskártyát a FORZEN-ben, minden ettől elérő igényt egyedileg tervezünk és válogatunk össze kérésed szerint.
Fontos:Ha szendvics kártyát és dombornyomást is szeretnél, sajnos az egyikről le kell mondanod. Ne csüggedj, helyettesítsd vakdomborral a hagyományos dombornyomatot, lenyűgöző lesz a hatás ugyanúgy. Szendvicskártyákba kérhetsz NFC chipeket, melynek költségeiről érdeklődj nálunk.
Kérdőív